Home > Fakta Dan Auta > Kekal bertahan selepas 30 tahun

Kekal bertahan selepas 30 tahun

TERKENAL dengan rekaan kasut yang seksi dan menarik pada harga berpatutan, jenama kasut terkemuka tempatan, Princess kini menjadi penaja kepada Pencarian Model Amaze Antarabangsa (AIMS) 2011.

Seramai 22 finalis berjaya melayakkan diri dalam pencarian model antarabangsa terbabit walaupun hanya dua peserta dipilih menjuarainya.

Masing-masing tampil yakin dengan mengenakan pakaian kasual, sukan dan juga pakaian pereka fesyen terkemuka, Hideaki serta penggayaan kasut Princess.

Selain itu, peserta juga tampil lebih berani, elegan dan menonjol bukan saja dengan busana dan kasut digayakan malah mereka turut diberikan sentuhan gaya moden untuk menyerlahkan kelainan dalam setiap acara.
Pada masa sama, acara ini juga bertujuan membantu rumah kebajikan dan kanak-kanak kurang bernasib baik.
Menurut Ketua Pegawai Eksekutifnya, Alan Lok, acara berprestij dan bantuan diberikan kepada golongan kurang bernasib baik ini diadakan sempena sambutan ulang tahun ke-30 jenama Princess di pasaran.

“Kami berbangga kerana masih bertahan dan menjadi pilihan penggemar setia jenama ini walaupun selepas 30 tahun di pasaran.

“Penajaan ini adalah untuk menunjukkan sokongan ?terhadap bakat model tempatan kerana kami percaya mereka boleh mengembangkan bakat diri jauh ke arena antarabangsa,” katanya.

Di samping itu, sempena sambutan ulang tahun ini juga Princess turut melancarkan Kad Princess yang antara lain pelanggan boleh menikmati diskaun keahlian, ganjaran bulanan hari jadi, prajualan dan jemputan ke majlis eksklusif.

Lok berkata, semua faedah yang diberikan itu tanda penghargaan dan terima kasih kepada pelanggan.

Untuk maklumat lanjut ?mengenai pembabitan Princess dalam AIMS 2011 dan di sebalik tabir acara, boleh layari http://www.facebook.com/PrincessShoes.

 

View the original article here

Advertisements
Categories: Fakta Dan Auta Tags: , , ,
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: